Contactformulier

Ons platform dient als informatiebron en vergelijkingstool voor een breed scala aan diensten en prijsopties in Nederland. Of je nu op zoek bent naar voordelige energieleveranciers, mobiele contracten, internet- of tv-providers, wij bieden een overzichtelijke weergave van de beschikbare opties op de markt. Onze focus ligt op transparantie en gebruiksvriendelijkheid, zodat we je de best mogelijke basis voor besluitvorming kunnen bieden.

We willen je echter op het volgende wijzen: Hoewel we uitgebreide informatie verstrekken, zijn we niet gelicentieerd om specifieke adviesdiensten te verlenen in de zin van de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM). Dit betekent dat we geen individueel advies kunnen geven over specifieke energiekosten, verzekeringen, het kiezen van bepaalde aanbieders of gespecialiseerde financiële producten.

Als je specifieke vragen hebt over deze onderwerpen, raden we je aan rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende serviceprovider. Zij zijn het beste uitgerust om je gekwalificeerd en onderbouwd advies te geven.

Toch staan we klaar om je te helpen met algemene vragen en om je te ondersteunen bij het gebruik van onze vergelijkings- en informatietools. Jouw tevredenheid en het probleemloos navigeren op ons platform zijn voor ons van groot belang. Mocht je dus ondersteuning nodig hebben of vragen hebben over de functionaliteit van ons platform, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er voor jou!

Wij kijken uit naar jouw bericht.

Hoe heb je over ons gehoord?*